Spa-Point

Sinds 1992 is ZwembadCentrum Limburg ononderbroken actief in de wellness branche. In deze jaren hebben wij een heldere kijk ontwikkeld op welke producten wij exact willen aanbieden om onze klanten kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarnaast hebben we een team van vakmensen om ons heen verzameld, waardoor we nagenoeg alle voorkomende werkzaamheden aan uw project zelf kunnen aannemen en uitvoeren.

Deze jacuzzi-site is bedoeld om u op een gemakkelijke en overzichtelijke manier een indruk te geven van ons aanbod. Alhoewel zowel portable spa’s als inbouwspa’s reeds meerdere jaren in ons programma zijn, hebben wij ervoor gekozen deze speciale jacuzzi-site op te stellen en de komende tijd verder uit te breiden en te voorzien van steeds nieuwe aanbiedingen.

Twijfelt u over de haalbaarheid van uw plan?

Na een eerste opdracht leggen wij graag een bezoek ter plekke af om zeker te zijn dat de levering en plaatsing van de spa, in de volksmond ook wel jacuzzi genoemd, kan plaatsvinden zoals beoogd. In sommige situaties kan een takelwagen gewenst zijn, dit blijkt dan normaliter gelijk tijdens het bezoek. In de meeste gevallen kan er ook gelijk een meerprijs worden genoemd voor de evt. takelkosten. Mochten deze het beoogde budget ver overschrijden of is het simpelweg niet mogelijk om op een veilige manier de spa naar zijn plaats te transporteren, dan kunt u kosteloos van de opdracht afzien.
In sommige gevallen voldoet beeldmateriaal.

Spa-point is een onderdeel van ZwembadCentrum Limburg, ook uw vertrouwde adres voor zwembadaanleg, zwembadaccessoires, zwembadonderhoud, sauna’s en accessoires.

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw ideale Spa of jacuzzi!

Bezoek onze showroom

Strijthagenweg 129B
6467 BR, Kerkrade
Nederland