LEVERING AAN HUIS


Tegen meerprijs leveren wij de spa direct aan huis en het is zelfs mogelijk de spa te laten plaatsen en installeren. Afhankelijk van de situatie ter plekke, kan de spa handmatig of middels een kraanwagen geplaatst worden. De keuze voor takelen wordt altijd in overleg met u als klant gedaan en op basis van de mogelijkheden ter plekke. Wij zorgen in ieder geval dat vóór levering duidelijk is op welke wijze de spa bij u geplaatst gaat worden. Dit om uitdagingen op de dag van levering te voorkomen. Het opnemen van de situatie brengt geen verdere kosten met zich mee, tenzij anders overeengekomen. Wij maken graat een aanbieding voor u op basis van uw keuzes.

Wij leveren tot ca. 100km vanaf Kerkrade, ook in Duitsland (Nordrhein Westfalen (NRW) en Belgie).

PLAATSEN, AANSLUITEN, TESTEN, UITLEG

Indien u kiest voor een complete levering en zorgt voor een passende en werkende stroomvoorziening op de aangegeven plek en met de juiste kabellengte, kunnen wij uw spa gelijk aansluiten en aftesten. Zo kunt u zo snel mogelijk uw spa in gebruik nemen en beginnen met genieten. Uiteraard voorzien wij u van de juiste gegevens omtrent de benodigde stroomaansluiting en kabellengte. Indien wenselijk onderhouden wij contact met uw electriciën. Voor aanpassingen in uw meterkast kunnen wij u bij behoefte, met een ervaren electriciën in contact brengen. Wij vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van gebruik en onderhoud van uw spa, zodat deze een spa-leven lang meegaat. Een duidelijke handleiding, uitleg en begeleiding na aankoop, geven u een zeker gevoel altijd geholpen te worden in geval van vraagstukken of defecten.

ORIËNTATIE MOGELIJKHEDEN TER PLEKKE

Om te beoordelen of uw ideale spa bij u thuis te plaatsen is, leggen wij zo nodig een huisbezoek af om de situatie ter plekke op te nemen (met een max. van 40 km vanaf Kerkrade worden hiervoor geen kosten berekend). Wij streven ernaar om binnen de technische garantieperiode, eveneens niet gelijk kosten te berekenen in geval van van onzekerheden over gebruik en onderhoud. Daarom is het uiterst belangrijk om bij de aankoop van een spa, binnen uw eigen regio op zoek te gaan naar een vakzaak met de nodige jaren ervaring op het gebied van (zwem)spa's en waterbehandeling. Voor iedere aankoop die u bij ons doet, kunt u altijd terug vallen op onze eigen interne servicedienst.