Spa-Point

Direct naar ons Assortiment Passion Spa's / Jacuzzi's

U wilt een Spa / Jacuzzi kopen? Waarom kiezen voor Spa-Point?

Erkend Passion Spa Dealer en de Spa / Jacuzzi Specialist van Limburg

Wij zijn reeds geruime tijd erkend Passion Spa dealer en leveren tot ca. 100km vanaf Kerkrade (Nederland, Duitsland en Belgie)

Sinds 1992 ononderbroken actief in de branche

Deskunding advies, installatie en service uit eigen hand

Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Veelgestelde vragen

Bestellen, Levering en Installatie
Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Een bestelling kunt u plaatsen in onze showroom, per e-mail of telefonisch. Wij adviseren u contact op te nemen met een van onze specialisten om u goed te laten informeren wat de mogelijkheden zijn.

Wat is momenteel de levertijd voor een Spa?

Dit varieert per model en uitvoering, maar is in de regel 4-6 weken. Indien voorradig kan de Spa sneller worden geleverd. Informeer naar de huidige levertijden.

Wat zijn de mogelijkheden tot bezorging en installatie?

Tegen meerprijs kunnen wij de spa voor u leveren en installeren. Afhankelijk van de situatie kan deze handmatig of per kraan op zijn plaats worden gezet. Bij aankoop van de Spa wordt met u besproken of een oriënterend bezoek ter plaatse mogelijk en noodzakelijk is.

Hoeveel garantie zit er op een Spa?
  • 2 jaar garantie op techniek
  • 5 jaar aflopende garantie op de schelp (exclusief de onderdelen)
  • 10 jaar aflopende garantie op de omkasting
Technische Benodigdheden en Onderhoud
Wat voor stroomaansluiting heb ik nodig?

Een spa kan op 1, 2 of 3 fasen van 16 of 20 ampere worden aangesloten, Dit is model-afhankelijk. Laat u hierover informeren door een van onze specialisten.

Kan de Spa ook buiten staan?

Onze spa's kunnen allemaal buiten staan. De spa’s zijn zodanig geïsoleerd, dat ze in de tuin perfect blijven functioneren. Voor gedetailleerde informatie omtrent de isolatie, kunt u terecht bij één van onze specialisten.

Kan de Spa ook in de winter worden gebruikt (buiten)?

Uiteraard. Onze Spa's zijn dusdanig gebouwd dat ze ook in de winter kunnen worden gebruikt. De winter is een heerlijke periode om gebruik te maken van de Spa.

Hoe houd ik het water zuiver?

Elke Spa heeft onderhoud nodig. Wij raden aan het water in goede conditie te houden met het AquaFinesse Water Care pakket (bij ons verkrijgbaar), echter kunnen ook andere middelen worden gebruikt om het water zuiver te houden.

Op basis van onze rijke ervaring, ondersteunen wij geen waterbehandeling op zoutbasis.

 

Wat vinden onze klanten van ons?

UITSTEKEND
96 recensies op
Peter Schaufeli
Peter Schaufeli
November 3, 2023.
Al 3 jaar mogen wij genieten van onze passion spa. Onlangs bleek de LED verlichting defect, maar gelijk na de melding werd het probleem adequaat opgelost. Wat een top service!!! Suzanne en Diego, hartelijk dank voor jullie snelle en vakkundige handelen! Wij bevelen Zwembadcentrum Limburg graag aan bij iedereen! Nog geen dag spijt gehad van onze spa!
Rob
Rob
Oktober 11, 2023.
Aankoop spa Delight; Absoluut 5* waard. Zowel in verkoop als in levering/ montage en aftercare voldoen ze op alle punten wat je mag verwachten én meer. Super net bedrijf met leuke enthousiaste mensen. Zo zie je ze tegenwoordig niet meer vaak. Zoek niet verder zou ik zeggen.
birgit steijn
birgit steijn
Oktober 3, 2023.
Mr
Mr
September 30, 2023.
Waardeloos is nog zacht uitgedrukt. Pelletkachel gekocht en moest zelfs erheen gaan om hem bezorgd te krijgen. Slecht contact mee te krijgen, reageren niet op berichten/appjes. Is er wat te verdienen zoals een simpel onderhoudsbeurt aan de kachel dan wel. Is er iets complexer aan de hand zijn ze niet thuis totdat je met rechtsbijstand dreigt en dan nog weten ze van geen wanten.
S.A.
S.A.
September 29, 2023.
Super tevreden! Onlangs zijn we uitgebreid geinformeerd door Suzanne en Diego van Zwembadcentrum Limburg. Ze namen alle tijd om al onze vragen te beantwoorden over de verschillende modellen Spa's. Veel Spa's staan opgesteld in de showroom, waardoor je het product ook goed kunt bekijken. Zeer zeker de moeite waard om Zwembadcentrum Limburg/Spa Point te bezoeken als je geinteresseerd bent en overweegt om een Spa aan te schaffen.
Nadine Renneberg
Nadine Renneberg
September 27, 2023.
Ze zijn deze ene ster nog niet waard, wat een (zacht uitgedrukt)WAARDELOOS bedrijf!!!!!!!! Mensen koop hier absoluut niks want als je ze nodig hebt als er iets is dan zijn ze niet bereikbaar, op GEEN ENKELE manier!!! We hebben ons vies in de vingers gesneden met dit bedrijf en wil er iedereen voor waarschuwen!!! Klantvriendelijkheid hebben ze ook nog nooit van gehoord alleen op het moment dat ze geld kunnen verdienen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!
Richard Blezer
Richard Blezer
September 12, 2023.
Leuke zaak, we mochten de spa die we uitgezocht hadden testen in de wellness dome.
Tom B
Tom B
Augustus 17, 2023.
Wij hebben hier recentelijk onze Passion Relax spa aangeschaft. Na een heldere en uitgebreide uitleggen hebben wij direct de knoop kunnen doorhakken. Binnen 3 weken werd de spa al geleverd en netjes met een kraan in de tuin geplaatst. Installatie verliep ook soepel en vlotjes. Al met al een zeer fijne ervaring! Nu lekker genieten!
Jac Berendsen
Jac Berendsen
Augustus 7, 2023.
Pas op, koop geen kachel bij deze firma. Deze hebben niet het verplichte CE label. Zetten op faktuur dat deze worden na geleverd, zijn echter loze beloftes ze leveren niets. Ga je wat vaker vragen waar deze blijven wordt je van goede klant gedegradeerd naar stalker.
Ronald Theissen
Ronald Theissen
Mei 2, 2023.
Top service en altijd open voor een oplossing en mee denken voor elk probleem 👍

Zoekt u nou eigenlijk een Spa, Jacuzzi, Whirlpool, Hottub of een Bubbelbad?

Wees gerust, in de basis zijn dit allemaal veelgebruikte termen voor warmwaterbaden die (vaak) voorzien zijn van massagemogelijkheden door middel van jets. Wij verkopen Spa’s, maar u mag ze gerust anders noemen. Hieronder leggen we kort de verschillen uit tussen de verschillende benamingen.

Wat is een Spa?

Het woord Spa vindt zijn oorsprong in het Latijn en staat voor Sanus Per Aquam of Sanitas Per Aqua. Letterlijk vertaald betekent dit “gezond door water”. In de huidige tijd wordt met een Spa, een warmwaterbad voorzien van massagestralen en/of jets bedoeld.

Spabaden hebben een masserende en ontspannende werking, wat uw gezondheid ten goede komt. De letterlijke en oorspronkelijke betekenis “gezond door water” is daarmee zeer passend en nog steeds relevant.

Jacuzzi®: een tot soortnaam geworden merknaam

Jacuzzi® is de handelsnaam van een fabrikant van Spa’s.

De uit Italie afkomstige Amerikaanse Jacuzzi® Brothers staan aan de basis van de Spa’s zoals we die vandaag de dag kennen. In hun zoektocht naar een middel om de reumatische klachten van een van hun zonen te verlichten, ontwikkelden zij een systeem, waarbij water en lucht via een pomp door sproeiers onder water het bad in werden geperst, met het bubbeleffect als resultaat. 

Jacuzzi® is door de grote bekendheid een tot soortnaam geworden merknaam voor een Spa. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Pampers, een Jeep en Barbies.

Whirlpool: letterlijk een "draaikolk"

Whirlpool is de Engelse term voor draaikolk. Dit is het effect dat ontstaat wanneer er met behulp van pompen een draaiend effect in een waterbad wordt gecreëerd. De eerdergenoemde draaikolk (Whirlpool). Zodoende wordt een warmwaterbad met jets en kolkend water in de volksmond vaak een Whirlpool genoemd, het equivalent van een Spa.

Hottub: de voorloper van de Spa

Een Hottub (letterlijk vertaald vanuit het Engels, een ‘warm bad’), kan worden gezien als de voorloper van de Spa. Een Hottub is in veel gevallen een houten kuip/ton, gevuld met warm water, welke niet is voorzien van massagemogelijkheden. 

Bubbelbad: voor iedereen anders

Een bubbelbad is simpelweg een in de volksmond veelgebruikte term voor een warmwaterbad met bubbels of kolkend water en dus massagemogelijkheden. 

Voor velen is de betekenis van een bubbelbad verschillend. De een refereert naar een badkuip waarin door middel van een blower bubbels worden gegenereerd, de ander gebruikt het als synoniem voor een Spa, welke doorgaans geavanceerde massagetechnieken bevatten.